Snadné čištění bazénu

Starost o bazén je někdy poměrně náročná. Jednou nás může potrápit počasí, podruhé znečištění vody a jindy úplně něco jiného. Důležité je být připraven, nebo alespoň vědět, co v případě problému pořídit. Pro usnadnění čištění bazénu je zcela nezbytný je bazénový vysavač, ať už máte bazén venku či v interiéru. Jedná se o pohodlný úklid, se kterým budete rychle hotoví.

Bazénový vysavač

Tento pomocník totiž odstraní veškeré nečistoty ze dna bazénu a z jeho stěn, což ušetří několikeré vypouštění vody a ruční mytí. Pokud máte ovšem menší bazén, možná vám bude více vyhovovat právě ruční bazénový vysavač, který funguje ve spolupráci s filtrací a propojit ho lze jednoduše hadicí. Samozřejmě nemusíte s přístrojem chodit ve vodě, jednoduše se nasadí na teleskopickou tyč, a snadno dostanete do všech míst. Pro větší plochy existují poloautomatické či plně automatické přístroje, které se o vše postarají, protože čistit velkou plochu jen tak ručním systémem není nic snadného či pohodlného.

čistý bazén

A co když nemáte žádnou filtraci, ke které byste připojili vysavač? I tak je možné využít výše zmíněné ruční vysavače. V našem přehledném obchodě máme přímo tuto kategorii, kde jednoduše vyfiltrujete přesně to, co potřebujete a můžete provést rychlý pohodlný nákup. Pokud byste potřebovali ještě nějaké bazénové příslušenství nebo přípravky vhodné k úpravě vody, pak neváhejte prohlédnout naše další kategorie. Nabízíme i samotné filtrace – kartušové i pískové, různé dávkovače a plováky, ochranné folie, které zamezí napadání mechanických nečistot do vody. Pokud máte vodu příliš studenou, jsou k dispozici také solární ohřevy, nebo pro kompletní relaxační zónu i solární sprchy. Co se týká dezinfekcí vody, můžeme vám nabídnout celkem dvě základní kategorie, a to bromovou či chlorovou chemii. Samozřejmě v podobě tablet, sypkých přípravků či těch tekutých.